Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатицив Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 

Климатици DAIKIN

Климатици DAIKINDAIKIN е най-предпочитания климатик, когато става въпрос за инверторни климатици, въпреки че специално този модел е обикновен климатик.

Марки климатици

Климатик DAIKIN FTXS20G-S

Вътрешно тяло на климатици DAIKINТова е климатик сплит система с две тела - едно външно и едно вътрешно. Ако се нуждаете от мощен и надежден климатик DAIKIN е силно препоръчван. Надеждността на климатици DAIKIN е много добре позната и въпреки че тяхната силна страна са инверторните климатици, качеството на конвенционалните изобщо не е занижено.

Обикновените модели предимно се използват в режим на охлаждане, а ако се нуждаете и от икономично отопление е по-добре да разгледате някой инверторни климатици DAIKIN. Инверторните климатици имат много по-прецизно електронно управление, което им позволява да доставят толкова топлинна мощност, колкото е необходима.

По време на производството на този климатик е направена специална антикорозионна обработка на ламелите във външното тяло, което го предпазва от киселинни дъждове и сол. Това са алуминиеви ламели, които осигуряват контакт с външния въздух и обменят топлина. Тази обработка е една от причините климатици DAIKIN да са много надеждни.

.

Външно тяло на климатици DAIKIN