Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатици в Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 

Климатици LG


От няколко години LG се стреми да покаже, че произвежданите от компанията климатици не просто охлаждат, а могат да бъдат и допълнение на вътрешния интериор.

Марки климатици

Модел на климатик LG A09AW1


Климатик LG A09AW1Климатиците на LG от тази серия притежават съвремен филтър за пречистване на въздуха, както и режим "бързо охлаждане". Въздушната струя на климатика излиза както отдолу, така и от двете страни, за да се получи по-равномерно отопление на помещението. Избирайки този климатик, вие ще получите не само ефективно отопление или охлаждане, а и отлично допълнение към цялостния изглед на помещението. Репродукцията поставена във вътрешното тяло може да бъде подменена изцяло по ваш вкус и желание.

Външните алуминиеви ламели създаващи контакт с външния въздух са позлатени за осигуряване на по-продължително време на експлоатация на климатици LG.

Климатици LG с вид на картина са най-удачното решение за хора с изтънчен вкус, като в същото време ще получите максимален комфорт във помещението. Тъй-като това са инверторни климатици използването им за отопление е напълно възможно.Климатици LG с картина