Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатици в Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 

Климатици PANASONIC

Климатици PANASONICЕдиничните инверторни климатици на PANASONIC са добре известни. Японската компания произвежда потребителска електроника от дълги години и има голям опит в производството на битова техника.

Марки климатици

Модел на климатик PANASONIC CS-E15HKEЕдно от най-важните неща за цялата серия от модели климатици на PANASONIC е възможността да бъдат използвание както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане при изключително ниски температури от -15°C. Използването на климатици за охлаждане през зимата обикновено е необходимо в компютърни зали или кухни в ресторант, но този климатик може да бъде използван само ако исикванията кем климатичната инсталация са по-ниски. (При високи исиквания можем да ви предложим професионални климатици LG специално проектирани за тежки условия на работа.)

Цялата серия с климатици притежава йонен генератор за премахване на бактерии, утразвукова ситема за унищожаване на прах, лесно почистващ се преден пнал, както и мощен или тих режим на работа.

Инверторните климатици на PANASONIC са един много добър избор за отопление с климатици, като мощността на този климатик PANASONIC е 15 000 BTU в режим на охлаждане или 5.50 киловата в режим на отопление.

Климатици PANASONIC модел CS-E15HKE