Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатици в Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 
Климатици DAIKIN- вътрешно тяло

На тази страница поставяме всякаква информация свързана с предлаганите от нас климатици.


Климатици


През последните години TOSHIBA и CARRIER обединиха своите възможности за произвдоство на климатици. Продукта на тези общи усилия днес можете да намерите на пазара като климатици TOSHIBA с логото DAISEIKAI.

Климатици TOSHIBA

Климатици TOSHIBAКомпанията TOSHIBA има много години зад гърба си в производството на климатици. Началот е поставено през 1953 година, когато се пуска на пазара първият прозоръчен климатик с мощност 12 000 BTU. През 1961 година започват продажбите на първите климатици с марката TOSHIBA от серия сплит - едни от най-разпрозстранените климатици в днешно време за домашни условия. През 1967 година TOSHIBA разработва първа роторният компресор за домашни климатици.

През 1971 година, отново първа в света компанията произвежда климатици с вграден микроконтролер за управление на работата и процесите в работещият климатик. През 1980 година TOSHIBA прави големия скок в развитието на съвременните климатици започвайки да произвежда инверторни климатици - разбира се отново първа в света. 1988 е годината в която TOSHIBA разработва скрол компресора, а през 1993 двойно роторният - все неща довели до чувствително повишаване на енергийната ефективност в съвременните климатици.

През 1997 година, TOSHIBA превръща домашния климатик в нещо повече от уред за отопление и охлаждане, защото се появява серия DAISEIKAI, която освен двете основни функции, пречиства и въздуха в помещението.

1999 е годината в която започва да оперира компанията Toshiba Carrier Corporation. Това е коопериране между CARRIER и TOSHIBA, като основната цел е производство на високотехнологични климатици.

Климатици CARRIER