Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатици в Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 

Климатици в Пловдив

Показните климатици в сайта са предназначени за домашна употреба и се предлагат в град Пловдив. Всички климатици се предлагат с доставка и монтаж.

Марки климатици

Касетъчни климатици LGАко притежавате ресторант, магазин, компютърна зала или офис, който планирате да отоплявате с климатици (естествено сървърното помещение ще трябва да го охлаждате непрекъснато), ние можем да ви предложим професионални климатици LG, които притежават по-висока степен на надеждност и висока степен на енергийна ефективност. Професионалните климатици са друг клас климатична техника предвидена да работи, колкото е възможно по-надеждно за да задоволи специфичните изисквания. Климатици LG Roof Top В момента нашата фирма доставя и монтира професионални климатици LG, поради доказаните качества на тази техника в целия свят. За възможностите на този клас климатици вижте Професионални климатици LG

Мулти сплит климатици LGАко възнамерявате да климатизирате търговско пространство, не се колебайте да ни потърсите. Ние ще изготвим проект и предварителна оферта за необходимите климатици. произвежданите климатици от LG предназначени за търговски помещения се отличават с голяма гама за да удовлетворят най-различни изисквания към климатичната инсталация.