Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатици в Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 

Мулти сплит климатици в Пловдив

Климатици мулти сплит използваме когато е необходимо да се игради климатизация и понякога вентилация на две или повече отделни помещения. Мулти сплит означава, че с едно външно тяло могат да се климатизират няколко (до 64) помещения.

Видове климатици

Монтаж на климатици мулти сплитВ зависимост от нуждите при монтажа на тези климатици има голяма свобода от мощности и вътрешни тела. Както можете да видите на снимката от монтажа при този мулти сплит бяха необходими шест вътрешни тела и от гледна точка на цени най-доброто решение беше два външни блока с по три тела. За успешната и надеждна климатизация заедно с изграждането на вентилация ние използваме едни от най-добрите климатици в сета с марката LG, които са доказали своите технически характеристики не само в България.

Надеждността, енергийната ефективност, качествените показатели са едни от най-виоските при професионалните климатици на LG към които спадат и мулти сплит системите. С мисъл за професионална работа в облстта на климатизацията и вентилацията нашата фирма предлага възможно най-добрите решения в тази област използвайки климатици LG (Информация за климатици мулти сплит на LG) при монтажите си в Пловдив.

Освен за офиси и магазини климатици мулти сплит могат да се бъдат използвани за отопление и охлаждане на жилища, когато се изпълнява цялостна климатизация на апртамента, т.е. не само отделни стаи като дневната или спалнята.
Монтаж на дистрибутор за климатици мулти сплит