Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатици в Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 

Видове климатици

Касетъчни климатици

За разлика от домашните климатици, професионалните притежават по-високи качествени характеристики за да удовлетворят нуждите на специфични обекти. Такива обекти могат да бъдат магазини и ресторанти, където спирането на климатиците е недопостимо тъй-като това директно се отразява на дейността на съответния търговски обект.

Канални климатици LGИзползването на климатици с по-високи показатели е задължително , ако от тяхната работа зависи цялостната дейност в обекта. Професионалните климатици на LG са едни от най предпочитаните в случайте, когато работоспособността на климатичната инсталация е голямо значение. В този сегмент на пазара за климатици, LG вече 7 години подред са с най-големи продажби, което се дължи на непрекъснатото развитие и постоянните изследвания правени от LG в областта на професионалните климатици.

Подово таванни климатици LGLG произвежда професионални климатици от няколко видa с цел да удовлетвори всички нужду на своите клиенти към климатичната инсталация. Тези видове са следните: Колонни, Подово-таванни, Касетъчни, Канални, Мулти сплит и най-новите MultiV климатици.

Подходящи за монтаж на тавана прави използването на касетъчни климатици много удобно, като в помещението има окачен таван. Вижте нашите монтажи на касетъчни климатици