Сервиз за климатици в Пловдив

Стоки

Нашата дейност е пряко свързана с доставка и монтаж на климатици в Пловдив.

 

Офис

Офиса ни се намира в град Пловдив.
Телефон за контакт
032/644 622
мобилен:0895 000 322

 

Сервиз

Нашата мисия е сервиз за климатици, осигурявайки спокойствие на клиентите си.

 

Профилактика на климатици

Профилактика на климатици

Надеждната работа на домашните климатици силно зависи от редовното почистване и профилактика. Много често в нашата работа се сблъскваме с проблеми на клиенти, които ни търсят за ремонт на климатик, но всъщност се оказва, че той просто трябва да бъде почистен. Естествено почистването на филтрите е операция, която всеки сам може да извърши и ние препоръчваме това да става поне веднъж седмично.

Разбира се за пълно почистване на климатика е необходимо да бъде потърсен техник от сервиз за климатици, за да направи така начерената профилактика. За нормалното си функциониране повечето климатици се нуждаят поне веднъж годишно да бъдат прегледани от техник. Самата честота на профилактиките силно зависи от това къде се използват тези климатици- например ако се намират в близост до голям булевард със сигурност биха се зацапали доста по-бързо отколкото, ако са инсталирани на сграда близо до парка.

Ако използвате климатици, особенно в режим на отопление, ние силно ви препоръчваме през есента да ни потърсите за да почистим и прегледаме вашия климатик. При прегледа, ако е необходимо ще добвавим известно количество фреон. Това действие ще ви осигури качествено отопление на ниска цена.

Ремонт на климатици

Нашите сервизни специалисти имат дългогодишен опит в ремонта на домашни климатици без значение от марката и модела на вашия климатик, тъй като притежаваме професионални контакти с гаранционните сервизи за климатици в България. Тези контакти ни позволяват редовно снабдяване с резервни части и сервзна документация за продаваните климатици.